Content

Over Content

Content, Uw partner in webmanagement en online strategie.

 

Ontbreekt het u aan mankracht, tijd of kennis om uw website regelmatig te updaten of om uw internetstrategie te bepalen en te onderhouden? Content helpt u klanten maken en behouden via uw website!

 

Ons professioneel team van copywriters, marketeers en internet consultants neemt u het werk uit handen en zorgt ervoor dat uw website rendeert. Naast audits, copywriting, marketingcampagnes en contentbeheer, adviseert Content ook over alle aspecten van uw online strategie..

 

 

Visie

 

Meer en meer bedrijven willen energie steken in hun online activiteiten en dat zal de komende jaren zeker niet veranderen. Ze zien bij anderen (collega’s, concurrenten, …) dat een goed uitgebouwde online marketing strategie echt doeltreffend is en willen hetzelfde bereiken. Content bvba streeft ernaar de verwachtingen van bedrijven - wat betreft hun webactiviteiten - in te lossen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de verwachtingen realistisch zijn en maken we geen loze beloftes.

 

Wij willen zowel onze klanten als onszelf blijven trainen in webmanagement. De digitale wereld blijft immers niet stilstaan. De nieuwste trends worden nauwkeurig opgevolgd en uitgevoerd.

 

Missie

 

Met Content willen we vooral de online missie van onze klanten tot een goed einde brengen. Wij geven opleidingen in webmanagement (SEO, SEA, Web Analytics en trainingen op maat), voeren zelf het webmanagement uit of een combinatie van beide. Al naargelang de wensen van de klant. Verder onderzoeken we de gebruiksvriendelijkheid van de website van onze klanten en schrijven, herschrijven en vertalen we teksten voor het web.

 

Content streeft naar online (klant)tevredenheid. Dat laatste geldt zowel voor onze klanten, als hun eigen online klanten.

 

Hebt u vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie?
Aarzel niet en bel of mail ons!

 

Vind ons ook op Google+